luni, 17 septembrie 2007

Cine ii toarna lui Gigi Becali?

Steaua e mai nou femeia proasta care plinge numai cind vede drobul de sare. Nici nu incepuse sezonul si conducerii ii tremurau chilotii ca Hagi o va da in bara. Si au ajuns in Liga campionilor.

Iar l-a tavalit pe Gica: "Eu cred ca mergem in prapastie, el zice ca ne duce la biruinta. Daca il mai vad pe Zaharia titular, Gica pleaca! O sa primeasca o hirtie de la consiuliul de administratie si gata!"
Din pacate, Hagi nu poate sa faca pace cu omul care ii aducea iaurt in cantonament, cind era jucator, caruia mai tirziu, in 90 adica, i-a dat bani din salariul de la Real ca sa cumpere terenuri.

Nu poti sa ajungi la nicio invoiala cu acest ilustrator perfect al romanului tembel: nu are carte, dar vrea sa stea la masa cu filosofii; nu are bun simt, pentru ca nu-i trebuie, are bani!; crede intr-o biserica, dar construieste o suta.

Din pacate, marele necaz este altul: din ce indruga Gigi despre tactica si jucatori, e limpede ca e cineva care ii sufla la ureche. Un ins flamind il mineaza constant pe Hagi, turnind patronului in pahar: "Golanski nu avanseaza foarte mult in dreapta, e mai bun Badoi; Zaharia sa ne lase - si-a facut treaba cu Lubin, e rindul greilor acum, gen Iacob; iar Rada e acum, pe moment o solutie".
Acelasi turnator i-a spus patronului si ca "in acest moment, Steaua e mai puternica ca niciodata!" Ei, nici chiar asa!


5 comentarii:

Anonim spunea...

Un mai vechi (si, din pacate, prea des uitat) proverb zice "sa nu te bagi in laturi ca te mananca porcii". Gica o fi vrut el sa slefuiasca margaritarul din balegar dar n-a bagat de seama poate cat gunoi este. Ca nenea Gigi e expertul in "mare branza" la Steaua iar ceilalti doar o fac "de oaie". Ca asa vrea berbecul de baci-sef. Pacat de Steaua la urma-urmei. Ca ceilalti sunt pe bani.

Anonim spunea...

eu nu-l plang pe hagi. ca sa ramanem in aria proverbelor "si-a facut-o cu mana lui". si ca sa merg mai departe "aceasta va fi o alta experienta care ii va folosi in cariera de antrenor". si acum contributia mea la acest comentariu: care antrenor?

adriano (33, new age!) spunea...

Danim - si eu cred ca pe Hagi il prindea mult mai bine un costum de protocol pe la UEFA sau pe la alte sindrofii simandicoase.
dar, sincer sa fiu, aad demoss, nu stiu cit de tare si-a dorit hagi sa slefuiasca acest margaritar (adica sa faca pe antrenorul) si cit si-a dorit de fapt sa joace miute pe ternul 6 sau oriunde gaseste un petic de gazon, cit sa ii infierbinte narile.
Senzatia mea, vazind ce face el pe la antrenamente, este ca Hagi refuza sa creasca. El se crede tot jucator de fotbal. Poate gresesc, de aceea uite ca o sa-l mai urmaresc (si antrenamente, si gesturi, etc...)

Anonim spunea...

"refuza sa creasca"...asta mi-a placut:)

Anonim spunea...

Evolutia lui Hagi ca jucator si ca om, ca intelect (si ma refer la EVOLUTIE-crestere in valoare si nu la prestatia lui) am putut-o vedea din '90 si pana putin dupa 2000. Si asta se poate observa prin reportaje, cam pe vremea cand studia economia si poate chiar i s-ar fi potrivit costumul de protocol. Ca antrenor nu-l stiu decat de prin ziare, si alea pe net. Dar ca s-a bagat in ce s-a bagat, dupa ce stia ce au patit Zenga, Olaroiu, parca si Lacatus, si la urma sa mai vrei sa ramai si fata-mare!!?? Asta e mai greu...
Nu stiu nimic de antrenoratul lui Gica, ce stie si ce poate, dar cati mari fotbalisti ai lumii nici macar nu s-au apropiat de banca de antrenor? Decat o catastrofa de antrenor, mai bine un fost mare fotbalist, un fost geniu al balonului acolo, in iarba.