sâmbătă, 15 septembrie 2007

Are si Ando o problema

Daca e sa fac inventarul prostiilor, as pierde tot bugetul de timp. Pe scurt, Ando il cearta pe Piti ca nu l-a jucat pe Trica decit 5 minute in doua meciuri. Cu trei zile mai devreme, il ridicase aceluiasi Piturca o statuie de ciocolata austro-elvetiana.
Concret, nu e usor sa ai un jucator plecat 10 zile de la echipa (fie si sub tricolor) si sa constati ca nu joaca decit 5 minute; iese din ritmul de competitie, ceea ce nu este de neglijat. In acelasi timp, nu am inteles de cind sta acest CFR Cluj (pleznind de sanatate financiara... sau nu?) intr-un fotbalist de 30 de ani, a carui trecere prin vestiarul nationalei i-a facut mai mult bine, decit rau?!!
Limbarita lui Ando s-a extins si asupra recomandarilor pentru nationala. Din pacate, la citi romani are in lot, Ando nu are prea multe optiuni.
Nici prea mult loc de intors - dupa ce demiterea sa a fost negociata in noaptea derby-ului cu Steaua (cind banii CFR-ului au inclinat terenul spre buturile bucurestenilor), Ando stie ca a doua pasuire nu va exista. Aceste iesiri, mici perdele de fum, delicioase in naivitatea lor, construiesc alibiuri pentru viitor.
Asta ar fi culmea - sa vezi ca nu bate CFR-ul la Constanta fiindca nu a jucat Trica la Koln. Chiar, o sa mai uit mai atent la meci. Fotbalul se schimba repede, e posibila si bazaconia asta.

Un comentariu:

Anonim spunea...

pai cred ca trica nu avea ce cauta la lot. si asta rezolva orice conflict.